Partners

Wil je partner worden in 2020?

Heb je een interessante klantencase of wil je partner worden van Mobile Healthcare, Data Driven Healthcare of OuderenzorgTECH in 2020?

 

Neem dan contact op met Business Leader Healthcare: Igor Dirkx,
Tel: 040 – 2 974 872 | 06 – 29 52 44 28

Download partnerships 2020

“IQ Messenger blikt terug op een eerste en succesvol en Mobile Healthcare event 2019. Dit event was de gelegenheid om onze nieuwe functionaliteiten en interfaces toe te lichten aan zorgorganisaties middels live demo’s op onze stand. In de IQ Messenger boardroom verzorgden sprekers vanuit Radboud, Espria de Trans, Oktober Zorg en Axon Lawyers sessies over zorg- en medische alarmering. We zijn blij dat we zo veel mensen hebben mogen ontvangen. Bekroning van de dag was het winnen van de ‘partner van het jaar’ award”.

Eventpartners 2020:

Partners 2020:

Wij zijn Echt

De ICT partner die betrokken is bij jouw werk, zorg!
Wij denken niet alleen aan hardware, software en cloud oplossingen, maar luisteren en zoeken actief mee naar echte uitkomsten die jullie echt verder helpen en wat jullie werk echt makkelijker maakt. Zodat jullie je kunnen focussen op dat wat echt belangrijk is: Echt aandacht voor de cliënt!
Bij Echt geloven wij in een wereld waar geen on-premise server meer aanwezig is en iedereen een online werkplek heeft. Wij ervaren dat de cloud oplossingen van Google deze wereld tot werkelijkheid maakt. Steeds meer zorgorganisaties vragen onze hulp bij het realiseren van een flexibele en veilige werkplek oplossing.
Echt functioneert als een verlengstuk van uw organisatie. Alle diensten onder één dak. Onze kracht ligt in het verandermanagement, migratie en ondersteuning van ingrijpende veranderingen binnen de ICT van een organisatie.
Het opbouwen en onderhouden van duurzame klantrelaties en persoonlijk contact is daarom ook een van de belangrijkste pijlers van Echt. Met ons team van specialisten staan wij altijd klaar om u te helpen, 24/7

Mobile Healthcare, Data Driven Healthcare, OuderenzorgTECH website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020