Partners

Wil je partner worden in 2020?

Heb je een interessante klantencase of wil je partner worden van Mobile Healthcare, Data Driven Healthcare of OuderenzorgTECH in 2020?

 

Neem dan contact op met Business Leader Healthcare: Igor Dirkx,
Tel: 040 – 2 974 872 | 06 – 29 52 44 28

“IQ Messenger blikt terug op een eerste en succesvol en Mobile Healthcare event. Dit event was de gelegenheid om onze nieuwe functionaliteiten en interfaces toe te lichten aan zorgorganisaties middels live demo’s op onze stand. In de IQ Messenger boardroom verzorgden sprekers vanuit Radboud, Espria de Trans, Oktober Zorg en Axon Lawyers sessies over zorg- en medische alarmering. We zijn blij dat we zo veel mensen hebben mogen ontvangen. Bekroning van de dag was het winnen van de ‘partner van het jaar’ award”.

 

Eventpartners 2019:

PARTNERS 2019:

Wij zijn Echt

De ICT partner die betrokken is bij jouw werk, zorg!
Wij denken niet alleen aan hardware, software en cloud oplossingen, maar luisteren en zoeken actief mee naar echte uitkomsten die jullie echt verder helpen en wat jullie werk echt makkelijker maakt. Zodat jullie je kunnen focussen op dat wat echt belangrijk is: Echt aandacht voor de cliënt!
Bij Echt geloven wij in een wereld waar geen on-premise server meer aanwezig is en iedereen een online werkplek heeft. Wij ervaren dat de cloud oplossingen van Google deze wereld tot werkelijkheid maakt. Steeds meer zorgorganisaties vragen onze hulp bij het realiseren van een flexibele en veilige werkplek oplossing.
Echt functioneert als een verlengstuk van uw organisatie. Alle diensten onder één dak. Onze kracht ligt in het verandermanagement, migratie en ondersteuning van ingrijpende veranderingen binnen de ICT van een organisatie.
Het opbouwen en onderhouden van duurzame klantrelaties en persoonlijk contact is daarom ook een van de belangrijkste pijlers van Echt. Met ons team van specialisten staan wij altijd klaar om u te helpen, 24/7

Connected Healthcare Platform

Open Line has made a prominent footprint in the healthcare sector and is initiator of the service ‘Connected Healthcare Platform’ (healthcare information exchange-as-a-Service). Under the hood of this service are the information exchange platform ‘Vitaly’ of Parsek and the VNA of Hyland. Combined with the Cloud services of Open Line, these high-end platforms enable all types of medical data, even very sizeable image files, to be combined and made accessible in a safe manner throughout the entire healthcare ecosystem.
A trusted Healthcare Solution.

Asterisque is een 4e generatie zorginformatiesysteem en onontbeerlijk voor een gezonde zorginstelling. De onovertroffen tools voor EPD’s, ECD’s, procesflows, zorgpaden en communicatie bieden alle gebruikers maximale mogelijkheid om alles uit hun vak te halen. Het pakket biedt een totaaloplossing van EPD, registraties, planning, declaraties tot patiëntenportaal. Als ongeëvenaarde krachtpatser kan Asterisque iedere zorginstelling van het meest optimale zorginformatiesysteem voorzien. Asterisque biedt exceptioneel goede zorg voor een betaalbare prijs in de vorm van een all-in-one informatieve applicatie waar iedere kliniek of ziekenhuis beter van wordt.

Zimmer Biomet, marktleider musculoskeletale gezondheidszorg, werkt samen met Apple aan de nieuwe standaard in digitale gezondheidszorg. Zimmer Biomet ‘mymobiliteit met Apple Watch’ is ontworpen om zinvolle klinische gegevens en door de patiënt gerapporteerde feedback aan te bieden om de zorg, resultaten en tevredenheid te optimaliseren.

De Sustainable Healthcare Challenge (SHC) is een stichting die door middel van drie evenementen studenten en young professionals inspireert, stimuleert en faciliteert om te ondernemen in de gezondheidszorg. 1) Inspirator: dit evenement staat in het teken van inspireren en geïnspireerd worden voor zorginnovatie. 2) Masterclass: Tijdens dit evenement staat het leren van nieuwe skills centraal, met diverse workshops om kennis op te doen over innoveren in de zorg. 3) Challenge&Congress: Op dit evenement wisselen inspirerende sprekers en pitchende start-ups elkaar af. Met een livebidding kunnen start-ups financiële- en in-kind bijdragen winnen. De SHC brengt ondernemende jongeren, professionals en zorginstellingen samen.

Mobile Healthcare, Data Driven Healthcare, OuderenzorgTECH website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020