Partners

Partnerplaatsen 2018: uitverkocht!

Heeft u een interessante klantencase of wilt u partner worden van het Mobile Healthcare Congres in 2018?
Neem dan contact op met Business Leader Healthcare: Igor Dirkx, Tel: 040 – 2 974 872 | 06 – 29 52 44 28

HOSTED BY:

EVENTPARTNER:

PARTNERS:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onder invloed van digitalisering en innovatie vinden er grote veranderingen plaats in de zorgsector. KPN Health draagt bij met haar expertise in connectiviteit. We verbinden alles en iedereen; meetapparatuur en de patiënt, applicaties en specialisten, gegevens en dossiers. We geloven in een solide basis: veilige uitwisseling van data en gegevens over veilige netwerken. Daarnaast werken we met partners aan oplossingen die patiënten meer grip op hun gezondheid geven. Zoals het thuis uitvoeren van routinematige controles, waardoor mensen minder naar het ziekenhuis hoeven, en tijdig gezondheidsproblemen signaleren door het gebruik van slimme sensoren die de levensstijl monitoren. Digitalisatie en innovatie zorgen niet alleen voor een rijker zorgpad maar ook voor een efficiëntere inzet van zorg en personeel. Zorgprofessionals kunnen plaats- en tijdsonafhankelijk samenwerken, patiënten ondersteunen op afstand, overal direct relevante patiëntgegevens inzien en veilig communiceren met collega’s. KPN Health draagt met een breed pakket aan diensten bij aan kwalitatief hoge en betaalbare zorg. Samen helpen we de zorg vooruit.

Jouw Omgeving is dé beveiligde online omgeving die integrale zorg mogelijk maakt. Het platform is zowel een virtuele behandelplek als systeem voor online werkprocessen en wordt ingezet als eHealth platform, cliëntportaal en transparant dossier. Visueel, veelzijdig en effectief online werken voor Jeugdzorg, wijkteams, GGZ en de Verstandelijk Gehandicaptensector.

ORTEC is wereldwijd een van de grootste aanbieders van kennis en software op het vlak van optimalisatie en analyse. Het is onze missie om onze klanten te helpen de wereld te optimaliseren op basis van wiskundige en technologische oplossingen. In de zorg zet ORTEC data analytics in voor:

  • het optimaliseren van de kwaliteit van zorg door het vereenvoudigen en ondersteunen van de medisch inhoudelijke besluitvorming,
  • het verhogen van de toegankelijkheid tot de zorg en tegelijkertijd verlagen van kosten door het oplossen van zorglogistieke (capaciteitsmanagement) vraagstellingen,
  • het verhogen van medewerkertevredenheid en zelfsturing door betere planning van het personeel
  • research op patiëntdata.

 

Er vinden grote veranderingen plaats in de zorg. Dat weet u als beste. Dimension Data is als wereldwijde system- en servicesintegrator met een sterke locale footprint als beste uitgerust om deze ontwikkelingen te volgen en u te ontzorgen. We begeleiden onze zorgrelaties in hun digitale transitie en spelen in op de veranderende behoeften van patienten, medewerkers en ook het management van uw zorgorganisatie. We bouwen stapsgewijs en in uw tempo aan een betrouwbare en vernieuwende ICT omgeving. Een omgeving waarbij efficientie, veiligheid en betere patientervaring hand in hand gaan.
Dimension Data is hoofdsponsor van de ASO, de organisator van de Tour de France. We zijn als official technology partner verbonden aan dit megaevent en brengen de beleving van de wedstrijd via innovatieve concepten tot bij u in de woonkamer. Tevens beschikken wij over een eigen wielerploeg waarin de meest optimale gezondheid van onze renners en de inzet van technische innovatie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Door middel van een eHealth app wordt de communicatie met de renners sterk vereenvoudigd en de gezondheid op dagelijkse basis gemonitored. Daarnaast presenteren wij u enkele vernieuwende use cases uit de zorg die ieder op hun eigen manier bijdragen aan een betere zorg.

Snijvlak van Data Science en zorg

Door continu en objectief meten welke waarden passen bij elk individu, maak je zorg echt persoonlijk. Met Data Science leggen wij verborgen patronen van die waarden bloot en ontstaat inzicht in de mogelijkheden van zorgdata. Diagnose, prognose en therapie op maat; efficiënte, gepersonaliseerde zorg van hoge kwaliteit.

www.dataindezorg.nl

Over ACCENTURE INSIGHT DRIVEN HEALTH – Een zorginstelling heeft nu ongekende mogelijkheden om artificiele intelligentie, analytics en e-health oplossingen in te zetten om haar doelstellingen voor gepersonaliseerde zorg, effectieve dienstverlening en interoperabiliteit te bereiken. Hetgeen ook door de samenleving wordt gevraagd. Dit nieuwe perspectief raakt alles op het gebied van strategie, technologie, processen en mensen voor de toekomstige uitvoering van zorg. Het vereist aandacht voor innovatie met snelheid en schaal, waarbij tegelijkertijd privacy en veiligheid ten alle tijden wordt gewaarborgd. Randvoorwaardelijk is leiderschapsvisie en executiekracht gezien de doelbewuste verschuivingen in procesverandering, gegevens -en personeelinzet. Het vraagt van leiders in de gezondheidszorg om organisatieculturen van creativiteit, samenwerking en hoge datavaardigheid te bevorderen. En daarmee mee te bouwen aan een toekomstbestendige zorg op kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid. Voor meer informatie ga naar: www.accenture.com/insightdrivenhealth

 

OVER ACCENTURE Accenture is een toonaangevend internationaal professioneel dienstenbedrijf dat een breed scala aan diensten en oplossingen biedt op het gebied van strategie, consulting, digital, technologie en operations. Accenture werkt op het snijvlak van business en technologie om klanten te helpen hun prestaties te verbeteren en duurzame waarde te creëren voor hun stakeholders. Met meer dan 450.000 mensen die klanten in 120 landen bedienen, stimuleert Accenture innovatie om de manier waarop de wereld werkt en leeft te verbeteren.

Mobile Healthcare Congres & iZone website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2018