Partners

Partnerplaatsen 2017 uitverkocht!

Heeft u een interessante klantencase of wilt u partner worden van het Mobile Healthcare Congres in 2018?
Neem dan contact op met: Igor Dirkx, Tel: 040 – 2 974 872 | 06 – 29 52 44 28

PARTNERS 2017

Meer informatie

Softwareleverancier ChipSoft biedt met HiX een state-of-the-art ZIS/EPD dat ook op mobiele devices een meerwaarde is voor zorgverleners.

 

Omdat weergaves optimaal worden aangepast aan het device dat de gebruiker in handen heeft, kunnen artsen en verpleegkundigen er zowel op een smartphone als op een tablet uitstekend mee uit de voeten.

Meer informatie

Wij geloven dat de zorgdienstverlening in Nederland beter kan, door te bouwen op bewezen oplossingen, gecombineerd met technologische innovatie. Samen met onze klanten en partners realiseren wij oplossingen die ertoe doen.

 

  • Ruim 30 jaar ervaring in innovatieve softwareoplossingen
  • Grote expertise in zorgprocessen
  • Meer dan 250 professionals

Meer informatie

One Shoe is een toonaangevend creatief digitaal bureau met vestigingen in Nederland en Duitsland. Het combineert merkstrategie met digitale strategie, creatie en high-end web- en mobile development.

 

One Shoe ontwikkelt toonaangevende digitale oplossingen in de health en farmasector en werkt o.a. voor de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ), Sanofi Genzyme, Thuisarts, de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV),  Antonius Ziekenhuis, UMC Utrecht en vele anderen.

Meer informatie

SAS is marktleider in analytics. Met innovatieve analytics, business intelligence en data management software en dienstverlening, helpt SAS klanten op meer dan 80.000 locaties sneller, betere beslissingen te nemen. Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd ‘THE POWER TO KNOW’.

 

Meer informatie

Zorgorganisaties deden de afgelopen jaren op grote schaal ervaring op met eHealth door te experimenteren. Nu is het tijd voor de volgende stap. Alle positieve en negatieve ervaringen moeten we gaan omzetten in bruikbare eHealth-oplossingen, voor de juiste cliëntengroep. Daarna moeten we gaan opschalen. Maar hoe doen we dat?

 

Het Digital Health Center is een nieuwe maatschappelijke onderneming die zorginstellingen, cliënten, kennisinstituten, bedrijven en startups samenbrengt. Daarmee wordt de snelheid en effectiviteit van de innovatie bevordert. Samen werken we aan een gezondere, inclusieve samenleving.

Meer informatie

Tunstall is wereldwijd marktleider op het gebied van Connected Care en Connected Health en integreert innovatieve oplossingen.
Ruim 3,6 miljoen gebruikers onderschrijven onze visie:  Wij geven mensen de vrijheid om zo zelfstandig, veilig, gezond en onbezorgd te leven als mogelijk in een woonomgeving van hun eigen keuze.

Meer informatie

Jouw Omgeving is hét online platform waarin cliënt, hulpverlener en alle betrokkenen samenwerken. Beveiligde communicatie, online tools en een transparant dossier. Visueel en interactief en daardoor extra toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Jouw Omgeving wordt ingezet in de volledige keten en verbindt zo wijkteams, jeugdzorg, GGZ en de langdurige zorg en telt ruim 50.000 gebruikers.

Meer informatie

Stichting ZorgInnovatie Nederland heeft als doel om innovatie in zorg en welzijn in Nederland te verbinden en te versnellen. Op zorginnovatie.nl bieden we een platform waar ondernemers en start-ups hun innovaties kunnen delen. Daarnaast verbinden we ondernemers, bestaande structuren en innovatienetwerken in de zorg door het stimuleren van kennisdeling en intensieve samenwerking. We zijn ervan overtuigd dat cocreatie het bereik en de kans op succes van innovaties vergroot.

Nexus-Nederland-125x80      Nictiz-125x80      Ministerie-van-VWS    Cerner-125x80      timeff          Kpn-125x80