Het congres veilig bezoeken op 17 november: Om de veiligheid van jezelf en alle andere deelnemers te bewaken, heb je een coronatoegangsbewijs nodig.

 • Hierdoor hoef je geen rekening meer te houden met de 1,5 meter afstandsregel.
 • Uiteraard vragen we je nog steeds om een gepaste omgang met andere deelnemers; schud geen handen, was je handen regelmatig en hoest en nies in je elleboog.
 • We zorgen samen met de Jaarbeurs voor een ruime opzet van de congreszaal en andere ruimtes.
 • Bij corona gerelateerde klachten blijf je helaas thuis (ongeacht of je een bewijs hebt). Maar je kan het congres uiteraard wel via de Livestream bijwonen. 
 • We volgen continu de richtlijnen van het RIVM. Is het congres toch niet mogelijk vanwege nieuwe maatregelen? Dan gaan we altijd door via de livestream.

Coronatoegangsbewijs

Jouw bewijs krijg je op 1 van deze 3 manieren:

 1. een vaccinatiebewijs;
 2. een negatief testbewijs (<24 uur oud);
 3. een herstelbewijs.

Het coronatoegangsbewijs maak je gemakkelijk aan in de gratis CoronaCheck App. Je laat je bewijs (in de vorm van een QR-code) scannen bij de ingang van het congres. Lees meer over het coronatoegangsbewijs op de website van de Rijksoverheid »

Wat moet ik meenemen naar het congres?
 • Controleer voor vertrek naar de Jaarbeurs dat je een geldig coronatoegangsbewijs hebt via de CoronaCheck app. Let op: een negatieve test mag niet ouder zijn dan 24 uur.
 • Neem je legitimatiebewijs mee: we vergelijken alleen je gegevens met je coronatoegangsbewijs.
 • Alle deelnemers ontvangen een week van tevoren persoonlijk bericht met de laatste praktische zaken
Ik ben niet (volledig) gevaccineerd, wat nu?

Dan ben je uiteraard van harte welkom met een negatieve sneltest (Let op: een test via de GGD of een eigen sneltest is niet geldig). Maak een afspraak voor een zakelijke bijeenkomst via testenvoortoegang.nl. Na het afnemen van de sneltest ontvang je een code, waarmee je een QR-bewijs kunt maken in de CoronaCheck app.

Ik heb corona gerelateerde klachten, wat nu?

Helaas, je dient thuis te blijven (ook als je een negatieve test, vaccinatiebewijs of herstelbewijs hebt). Maar uiteraard ben je in de gelegenheid om het congres online te volgen via de livestream. Twijfel je over je klachten? Bekijk hier de symptomen en/of krijg persoonlijk advies

Ik ben positief getest, wat nu?

Helaas, je dient thuis te blijven (ook als je een negatieve test, vaccinatiebewijs of herstelbewijs hebt). Maar uiteraard ben je in de gelegenheid om het congres online te volgen via de livestream. Twijfel je over je klachten? Bekijk hier de symptomen en/of krijg persoonlijk advies

Hoe gaat de CoronaCheck app om met mijn privacy?

De app laat niet zien of je getest, gevaccineerd of recent hersteld bent. Terwijl we bij binnenkomst de QR-code scannen, zien we alleen een groen scherm. Lees meer over de privacyverklaring