Tijdens deze (online) editie van Mobile Healthcare bieden we gratis een online matchmaking service aan genaamd ‘Grip – Event Networking App’. Login bij de netwerkomgeving (Web & App) en ervaar een unieke matchmaking die leert en verbetert bij elke interactie.

Het leggen van nieuwe connecties en plannen van meetings was nog nooit zo makkelijk! Kies een tijd en ontmoet elkaar bij het meetingpoint waar een gereserveerde tafel op je wacht.

De persoonlijke netwerk assistent bevat informatie over bezoekers, sprekers, partners en het volledige programma wat je ook nog eens zelf kunt samenstellen. Je kunt de Matchmaking beschouwen als een combinatie van Tinder en LinkedIn.

Hoe kun je de applicatie gebruiken?

  • Ontvang Aanbevelingen en ontdek wie deelneemt aan het congres
  • Toon interesse door naar rechts te vegen, of naar links als je niet geïnteresseerd bent
  • Boek een afspraak in, bijvoorbeeld bij het speciale netwerkgebied
  • Chat en netwerk – ook na het congres
  • Bekijk het programma en stel eenvoudig je eigen programma samen!

 

Je moet geregistreerd zijn voor Mobile Healthcare om gebruik te maken van de persoonlijke netwerk assistent. Circa 3 weken voor het event kun je inloggen in de netwerkomgeving.

Je kan inloggen met je e-mail en wachtwoord, welke je ontvangt in een uitnodiging per mail. Kun je de mail niet vinden? Druk dan op wachtwoord vergeten.

Wij adviseren om je profiel volledig te maken door aan te geven wat je interesses zijn en waarnaar je opzoek bent. Hierdoor worden jouw aanbevelingen direct verbetert.

Download de Mobile App voor ultiem gemak vlak voor, tijdens en na Mobile Healthcare.

Googleplaystores Next Learning App