Involvement creëren met behulp van zorg apps

Tijdens het Mobile Healthcare Event interviewde wij Jeffrey van Dijk, eigenaar van DTT Multimedia. Jeffrey vertelt ons over het creëren van Involvement met behulp van zorg apps.

Bekijk het interview

 

Of lees hieronder het interview:

Op welke manier zijn jullie actief binnen de mobile healthcare?

DTT Multimedia is een vraaggestuurd bedrijf. Wij maken app oplossingen voor bedrijven, organisaties, overheden, multinationals. En elke keer is het startpunt de vraagstelling en de doelstelling van de klant. Dus de klant komt bij ons langs, ze willen iets bereiken en wij gaan samen met hen kijken hoe we dat het beste kunnen invullen. Een voorbeeld is het Erasmus MC, die hun studenten Geneeskunde meer willen betrekken bij de les, meer involvement willen creëren. Dat gebeurt nu met behulp van een app, waar de studenten door de verschillende casussen heen kunnen, video’s kunnen bekijken en aan de hand van die video’s diagnoses kunnen stellen.

Wat ziet u als grote voordeel van al deze mobiele applicaties?

De voordelen van mobiele applicaties zijn dat apps dichter bij de gebruiker staan. Dus nu heeft iedereen een hele krachtige computer in zijn broekzak en dat is waar heel veel tijd aan besteed wordt. En als je ervoor zorgt dat je een oplossing hebt die goed genoeg is om aandacht aan te geven, door de gebruiker, dan heb je een kans om dicht bij de gebruiker te staan. Dat kan voor voorlichting zijn. Dat kan voor commerciële doeleinden zijn. Dat kan allerlei doelen bewerkstelligen.

En waar denkt u dat dat naartoe gaat? Hoe gaat het in de toekomst eruit zien?

Nou, wat duidelijk is, is dat er steeds meer computerkracht is op steeds kleinere apparaten. Of dat nu op een telefoon is of straks op een horloge of een ander apparaat, de krachtige computer is heel dicht bij de gebruiker. Er wordt gewoon steeds meer mogelijk, dus die software zal zich snel doorontwikkelen en de mogelijkheden worden ook steeds groter.

Wie plukken daar de meeste vruchten van? Zijn dat de medewerkers in de zorg of zijn dat de patiënten?

Ja, ik denk dat het altijd om een samenwerking gaat. Wat wij ook als bedrijf zeggen: wij werken altijd naar een succesvolle oplossing toe voor zowel de klant als de eindgebruiker, want zonder gebruiker heb je ook geen goede oplossing.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobile Healthcare website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020