Innovation Award

De zorg vernieuwt en verbetert continu. Digitalisering speelt hierbij een belangrijke rol.
Wij zijn opzoek naar innovatieve ideeën op het snijvlak van zorg en ICT die de zorg uiteindelijk veiliger, efficiënter en daarmee beter maken. Dit kan bijvoorbeeld gerealiseerd worden door een nieuwe manier van werken te introduceren of door ondersteuning van slimme ICT oplossingen.

Is jouw organisatie voornemens een innovatief project uit te rollen of hebben jullie reeds de eerste stappen gezet? Levert dit project toegevoegde waarde voor één van de spelers van het zorgproces? Of levert het juist toegevoegde waarde in de zorgketen?

Kom met je innoverende project bij een groot publiek onder de aandacht en maak daarnaast ook nog eens kans op een cheque t.w.v. € 5.000,- aan consultancy van Beter Healthcare!

Meld jullie project aan vóór 25 september 2021.

Deelname is gratis

Criteria

Om in aanmerking te komen voor de Mobile Healthcare Innovation Award zal het project moeten voldoen aan de volgende criteria:

  • Dien jouw innovatie project in vóór 25 september. Dit doe je door het project aan te melden via onderstaande button.
  • Het innovatie project bevindt zich op het snijvlak zorg en ICT;
  • De aanvraag moet worden ingediend door een zorginstelling;
  • Het innovatie project mag nog in plan fase zijn of deels gerealiseerd.

Een vakkundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers die bekend zijn met de verschillende facetten in de zorg, beoordeelt het project op innovativiteit en toegevoegde waarde.

Na de sluitingsdatum wordt aan de hand van de inzendingen een shortlist van de genomineerden gemaakt die 5 oktober 2021 tijdens de livestream “Slimme zorg voor morgen? Nu samenwerken!” wordt gepresenteerd. Dit kun je live volgen via de livestream uitzending. Na de bekendmaking nemen wij contact op met de organisaties die op de shortlist staan.

Aanmelden

Winnaar

De organisatie die uiteindelijk de Innovation Award wint, wordt bekend gemaakt tijdens het Mobile Healthcare congres op 17 november 2021.

Alle genomineerden zullen een uitnodiging ontvangen om tijdens het congres aanwezig te zijn.