Match & Meet

Tijdens deze editie van het Mobile Healthcare Event bieden we een gratis een online matchmaking service aan genaamd ‘Grip – Event Networking App’. Login bij de netwerkomgeving (Web & App) en ervaar een unieke matchmaking die leert en verbetert bij elke interactie.

Het leggen van nieuwe connecties en plannen van meetings was nog nooit zo makkelijk! Kies een tijd en ontmoet elkaar bij het meetingpoint waar een gereserveerde tafel op u wacht.

De persoonlijke netwerk assistent bevat informatie over bezoekers, sprekers, partners en het volledige programma wat u ook nog eens zelf kunt samenstellen. U kunt de Matchmaking beschouwen als een combinatie van Tinder en LinkedIn.

Hoe kunt u de applicatie gebruiken?

  • Ontvang Aanbevelingen en ontdek wie deelneemt aan het Mobile Healthcare Event
  • Toon interesse door naar rechts te vegen, of naar links als u niet geïnteresseerd bent
  • Boek een afspraak in, bijvoorbeeld bij het speciale netwerkgebied
  • Chat en netwerk – ook na het evenement
  • Bekijk het programma en stel eenvoudig uw eigen programma samen!

 
 
 

U moet geregistreerd zijn voor Mobile Healthcare, Data Driven Healthcare of Oudererenzorg Tech om gebruik te maken van de persoonlijke netwerk assistent. Circa 3 weken voor het event kunt u inloggen in de netwerkomgeving.

U kunt inloggen met uw e-mail en wachtwoord, welke u ontvangt in een uitnodiging per mail. Kunt u de mail niet vinden? Druk dan op wachtwoord vergeten.

Wij adviseren om uw profiel volledig te maken door aan te geven wat uw interesses zijn en waarnaar u opzoek bent. Hierdoor worden uw aanbevelingen direct verbetert.

Download de Mobile App voor ultiem gemak vlak voor, tijdens en na Mobile Healthcare.

Googleplaystores Next Learning App

Mobile Healthcare Congres & iZone website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2019