Wie wordt Digitale Zorgprofessional van het jaar 2021?

Nomineer hem of haar vóór 25 oktober

 

Wie zet zich in zijn of haar werk in voor slimmer en mobieler werken en laat dat duidelijk tot uiting komen in de praktijk? Digitalisering speelt een belangrijke rol in de zorg en voor veel organisaties een prioriteit.

Maar op de werkvloer heb je altijd die koplopers, innovators, early adapters. Kortom de digitale collega die iedereen altijd helpt. Dat zijn de mensen die naast hun drukke baan ook digivaardigheid promoten bij zorgcollega’s. En juist die zoeken we!

Verdient jouw collega een plek op de genomineerdenlijst om in aanmerking te komen voor de Digitale Zorgprofessional Award? Nomineer hem of haar en wie weet wordt jouw collega de Digitale Zorgprofessional van het jaar en gaat op een welverdiende vitaliteitsreis!

Het is een veelgehoorde uitspraak: Goed voor anderen kunnen zorgen begint bij goed voor jezelf zorgen. Maar dat is in de praktijk soms lastig, wanneer de agenda op werk volloopt en de werkdruk toeneemt. Waar begin je dan?

Wie gun jij vier dagen ontstressen, herstellen en nieuwe inzichten opdoen tijdens een compleet verzorgde Cognicum Vitaliteitsreis naar Portugal?

 

Criteria

Of een van jouw (collega) zorgprofessionals hiervoor in aanmerking komt, bepaal jij!

Beantwoord de volgende 3 vragen, tag je collega op social media en stuur het formulier voor 25 oktober in!  

  • Op welke manier integreert de genomineerde digitale zorg in het dagelijks werk? Kan je een voorbeeld daarvan noemen? (een project, situatie of afdelingsvoorbeeld)
  • Als collega is deze persoon op de werkvloer ook een digitale vraagbaak waarschijnlijk. Op welke manier ondersteunt de genomineerde zijn of haar collega’s bij digitalisering van de zorgverlening? En hoe blijkt dat?
  • Vertel in het kort waarom de genomineerde een vitaliteitsreis verdient!

Een deskundige jury zal de inzendingen beoordelen op originaliteit, impact en uiteraard populariteit op social media!

Nomineren

 

Winnaar:

Met het afgelopen jaar nog vers in het geheugen is het de hoogste tijd dat iedereen die in de zorg heeft gewerkt ook aan zichzelf toekomt. Daarom wordt er tijdens de komende editie van Mobile Healthcare een gratis ticket voor een vitaliteitsreis weggegeven.

Tijdens de vitaliteitsreis doorloop je een vierdaags programma met een mix van ontspanning, inspanning en zelfinzicht op een inspirerende locatie. Onder begeleiding van een ervaren coach wordt er aandacht besteed aan voeding, beweging, hoe om te gaan met stress en zelfinzicht.

De winnaar van de Digitale Zorgprofessional Award 2021 wordt op 17 november bekendgemaakt door tijdens het Mobile Healthcare event.