D&A, Partner van het Mobile Healthcare congres

D&A medical group adviseert en begeleidt al ruim 20 jaar organisaties in de gezondheidszorg bij het ontwikkelen van een digitale strategie en de slimme toepassing van informatie en digitale technologieën in het zorgproces. We adviseren op strategisch en tactisch niveau, vanuit diepgaande kennis van de zorg, met een flinke dosis pragmatisme. Al vele jaren zijn we een betrouwbare partner voor vele zorginstellingen. Dit doen we met grote betrokkenheid. Daarnaast zijn we actief bij de ontwikkeling van standaarden en programma’s op het gebied van digitale gegevensuitwisseling.

Een goed strategisch plan krijgt pas effect als het succesvol geïmplementeerd wordt. Daarom hechten we bij D&A veel belang aan implementatie en adoptie. Onze projectmanagers zorgen voor een professionele aansturing van uw implementatietraject. Onze consultants betrekken uw zorgprofessionals en patiënten/cliënten actief bij het inrichten en inbedden van de gewenste innovaties in het zorgproces zodat er effectieve nieuwe werkwijzen en interacties ontstaan.

D&A group is opgericht vanuit de overtuiging dat ICT wezenlijk kan bijdragen aan  kwalitatieve, effectieve en efficiënte zorg. In ons bestaan hebben we vele adviestrajecten, programma’s en  implementatieprojecten begeleid bij ziekenhuizen, GGZ instellingen, VVT,  gehandicaptenzorg, regionale zorgorganisaties en koepels. Met het merendeel van onze klanten hebben we een reeds lang durende relatie en zijn we trusted advisor en implementatiepartner.

D&A begeleidt haar klanten van ‘strategie tot uitvoering’. We beslaan het hele palet van strategie naar roadmap tot en met adoptie door de zorgprofessionals.


D&A sessie tijdens Mobile Healthcare 2021:

Na 20 jaar digitalisering van de zorg is het tijd voor een digitale strategie

Zorg op afstand en het gebruik van eHealth toepassingen zijn essentieel om ook in de toekomst de zorg betaalbaar en toegankelijk te houden. We transformeren naar een hybride werkwijze waarbij zorg deels fysiek en deels op afstand wordt geleverd. Digitale zorg en een digitale patiëntreis: we willen het allemaal, maar hoe ontwikkel je een realistische digitale strategie? En wat is de rol van de zorg professionals, de ICT-organisatie en de overheid hierin?

Ann Ouvry en Frank Willems nemen je mee door de lessen uit het verleden en vertellen over de voorwaarden om de digitale transitie nu te laten slagen.

Ann Ouvry,
Directeur D&A
Frank Willems,
Principal cunsultant D&A
Dit bericht is gepost in 2021. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobile Healthcare website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2022