Inzicht houden in & het beveiligen van uw medische apparatuur

Deze sessie zal 3x worden gegeven.

  • 13.00 – 13.20 uur
  • 13.30 – 13.50 uur
  • 14.00 – 14.20 uur

Spreker:
Esther Hovenkamp, Business Development Manager, Conscia

Beschrijving sessie:

Veel van organisaties in Healthcare ondervinden uitdagingen bij het inzicht houden in medische apparatuur en het beveiligen hiervan.  Er worden steeds meer (medische) devices verbonden met het internet, gekoppeld aan een bezettingsgraad die schommelt tussen de 40 en 60 procent. Het beheren van activa is uitdagender dan ooit en heeft vaak onoverzichtelijk aankoopbeleid tot gevolg.  Zonder kennis van de exacte status van assets, locatie, communicatiegedrag, kwetsbaarheden en gebruik van medische devices, is onderhoud eerder reactief dan proactief.  Tijdens deze demo, waarbij we kijken naar het Medigate platform, laten wij u een dashboard zien waarmee u in een oogopslag inzicht heeft in alle (medische) assets.


Veilig 3D-beelden op afstand bekijken met Conscia Hybrid Flexpod 3D

Deze sessie zal 2x worden gegeven

  • 14.30 – 14.50 uur
  • 16.10 – 16.30 uur

Sprekers:
Rob Christ, Business development Executive Cloud, Conscia
Gilbert van Hemert, Cloud Consultant, Conscia

Beschrijving sessie:

Veel organisaties in de gezondheidszorg hebben momenteel te maken met een scala aan technologische uitdagingen. Van de kritieke behoefte aan veilige 3D-toegang op afstand, tot toepassingen en gegevens van PACS-beelden voor verspreide, interdisciplinaire teams, het verbeteren van de samenwerking en het versnellen van besluitvorming. Zonder de impact van traditionele werkstations of de hiermee gepaard gaande prestatievermindering. Werk op afstand in 4K resolutie, ervaar een consistente, realtime respons van toetsenbord en muis en ervaar scherpe, niet-vervormde beelden die geen pixels verliezen via een lage bandbreedte connectie naar de virtuele werkplek.

Met Conscia’s Hybrid FlexPod 3D oplossing maakt u visualisatie op afstand beschikbaar waar en wanneer het nodig is. U elimineert de infrastructuuruitdagingen die worden gecreëerd door groeiende datasets en u verbetert de samenwerking, door resultaten van visualisatie toe te staan die worden gedeeld over geografische en organisatorische grenzen heen. Hierbij houdt u de datasets tegelijkertijd veilig in uw eigen datacenter.