Mobile Healthcare

Keynotes:

Dr. Randall S. Moore, MD, MBA,
Past president of Mercy Virtual USA

Dr. Steve Ommen MD
Medical Director Center for Connected Care, cardiologist, professor of Medicine, Mayo Clinic USA

Schrijf je NU in, vorig jaar uitverkocht!
Ruim 700 deelnemers gingen je voor

Gratis Aanmelden!

Download programma

Inspirerende breakout-sessies van vakgenoten van o.a.:

 

De 8e editie van Mobile Healthcare is uitgegroeid tot het grootste BeNeLux congres over mHealth en het jaarlijkse ontmoetingspunt voor 1000+ zorgprofessionals! Het event biedt een niet te missen update en ontmoetingen met like-minded. Laat je inspireren door 90 (inter)nationale zwaargewichten op het Mobile Healthcare podium. Kom je ook?

 

 

Bekijk het programma

 

De Nederlandse samenleving veroudert. In 2050 is ongeveer 25% van de inwoners ouder dan 65. Er is een transitie gaande om de ouderenzorg betaalbaar, bereikbaar en van hoge kwaliteit te houden. Hoe kunnen slimme ict-oplossingen de zelfredzaamheid en het welzijn van ouderen bevorderen? Kom het te weten tijdens de 3e editie van OuderenzorgTECH.

 

Bekijk het programma

Hoe kun je als zorginstelling met data de zorgkwaliteit en bedrijfsvoering verbeteren? Hoor van experts: Welke gegevens worden er gegenereerd? Wat is gemakkelijk te ontsluiten en wat niet? Hoe kun je die data het beste analyseren en met welk doel doe je dat? En hoe vertaal je dat naar toepassingen waarvan zowel de ‘klant’ (patiënt, cliënt) als de medewerkers en organisatie profiteren? Kom er achter tijdens de 4e editie van Data Driven Healthcare.

Bekijk het programma

Foto’s Mobile Healthcare 2018

Bekijk alle foto’s

Volg ons!

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Mobile Healthcare?

Mobile Healthcare Congres & iZone website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2019